Conceptaanbieders

Welkom bij Flexwoonvergelijker, hét platform dat vraag en aanbod voor flexwoningen samenbrengt. Wij begrijpen de waarde van uw concepten en streven ernaar u de perfecte mogelijkheid te bieden om uw concepten te profileren. Waarom zou u zich aansluiten bij ons platform? Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  1. Maximale zichtbaarheid: Door lid te worden van Flexwoonvergelijker vergroot u uw zichtbaarheid in de markt. Ons platform trekt een breed scala aan woningcorporaties en andere potentiële klanten die op zoek zijn naar flexwoningen. Met een sterke aanwezigheid op ons platform vergroot u uw kansen op het vinden van de juiste kopers voor uw concepten.

  2. Tijdbesparing: Dankzij ons platform kunt u efficiënter werken. In plaats van individuele onderhandelingen met woningcorporaties, biedt Flexwoonvergelijker u een gecentraliseerde hub waar woningcorporaties uw concepten kunnen vergelijken. Dit betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan het afhandelen van administratieve taken en meer tijd kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

  3. Verhoogde verkoopkansen: Ons platform stelt u in staat om uw concepten te presenteren op een manier die aansluit bij de behoeften van woningcorporaties. Door middel van gedetailleerde informatie, afbeeldingen en specificaties kunnen potentiële klanten een goed geïnformeerde beslissing nemen. Dit vergroot uw kansen op verkoop en versterkt uw concurrentiepositie.

  4. Eenvoudig beheer: Bij Flexwoonvergelijker willen we het beheer van uw concepten zo eenvoudig mogelijk maken. Wanneer u wijzigingen wilt doorvoeren bij één van uw concepten kunt u contact opnemen via info@flexwoonvergelijker.nl.

Sluit u aan bij Flexwoonvergelijker en ontdek hoe ons platform uw concepten naar nieuwe hoogten kan brengen. Registreer vandaag nog en betreed de wereld van eenvoudig, efficiënt en winstgevend conceptbeheer.

Stappenplan voor Conceptaanbieders:

  1. Vul het aanmeldformulier in op onze website.
  2. Na het invullen van uw aanmelding ontvangt u een factuur voor de jaarlijkse abonnementskosten (zie hiervoor de Algemene Voorwaarden).
  3. Na betaling van de factuur ontvangt u per e-mail inloggegevens om toegang te krijgen tot ons vergelijkingsplatform.
  4. Bij het inloggen wordt gevraagd naar een TOTP-code, een Multi Factor Authenticator code die met verschillende authenticator apps kan worden gegenereerd, zoals die van Microsoft of Google (te downloaden via de app stores).
  5. Nadat u bent ingelogd, heeft u de mogelijkheid om uw concepten in te zien en te vergelijken. U kunt ook uw wachtwoord op elk gewenst moment wijzigen.
  6. Voor wijzigingen en updates met betrekking tot uw concepten sturen wij regelmatig e-mailmeldingen om ervoor te zorgen dat uw informatie up-to-date blijft. Mocht u verdere toelichting willen op het platform of hulp nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@flexwoonvergelijker.nl. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het gebruik van ons platform.

Bij Flexwoonvergelijker streven we ernaar om uw succes te vergroten door een eenvoudig en effectief platform te bieden. Word vandaag nog lid en ontdek de voordelen van ons platform voor conceptaanbieders!