Woningcorporaties

Welkom bij Flexwoonvergelijker, uw toegangspoort tot een breed scala aan flexwoningen. We begrijpen hoe tijdrovend het kan zijn om alle specificaties en mogelijkheden van verschillende concepten te vergelijken. Daarom hebben we Flexwoonvergelijker ontwikkeld, zodat u in één oogopslag overzicht heeft van alle concepten die door onze conceptaanbieders worden aangeboden. Waarom zou u ons platform moeten kiezen? Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Tijdbesparing: Met Flexwoonvergelijker bespaart u kostbare tijd bij het zoeken naar de perfecte flexwoning. In plaats van individuele concepten op te vragen bij verschillende conceptaanbieders, bieden wij u een gecentraliseerde hub waar u de concepten kunt vergelijken en filteren op basis van uw specifieke eisen. Dit betekent minder administratieve rompslomp en meer tijd om weloverwogen beslissingen te nemen.

 2. Grotere keuze en flexibiliteit: Met ons platform heeft u toegang tot een breed scala aan flexwoningen van verschillende conceptaanbieders. Dit stelt u in staat om verschillende concepten met elkaar te vergelijken en degene te vinden die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften en budget. U kunt uw zoekopdracht verfijnen op basis van criteria zoals locatie, grootte, prijs en specifieke kenmerken.

 3. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Alle specificaties zijn door de conceptaanbieders zelf ingevoerd. Dit garandeert de betrouwbaarheid van de informatie. Ook worden de concepten regelmatig vernieuwd, om zo altijd de meeste recente informatie op het platform te tonen.

 4. Gemakkelijke toegang: Ons platform biedt een intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard waarmee u gemakkelijk door de concepten kunt bladeren, gedetailleerde informatie kunt bekijken en contact kunt opnemen met de conceptaanbieders. U heeft ook de mogelijkheid om uw wachtwoord op elk gewenst moment aan te passen.

Ervaar het gemak en de efficiëntie van Flexwoonvergelijker en ontdek de perfecte flexwoning die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Stappenplan voor Woningcorporaties:

 1. Vul het aanmeldformulier in op onze website.
 2. Na het invullen van uw aanmelding, krijgt u de mogelijkheid een introductiegesprek in te plannen voor een verdere toelichting over het platform. Wilt u gebruik gaan maken van het platform, dan ontvangt u een factuur voor de jaarlijkse abonnementskosten (lees hiervoor de Algemene Voorwaarden).
 3. Na betaling van de factuur ontvangt u per e-mail inloggegevens om toegang te krijgen tot ons vergelijkingsplatform.
 4. Bij het inloggen wordt gevraagd naar een TOTP-code, een Multi Factor Authenticator code die met verschillende authenticator apps kan worden gegenereerd, zoals die van Microsoft of Google (te downloaden via de app stores).
 5. Nadat u bent ingelogd, heeft u direct toegang tot een uitgebreid overzicht van concepten die worden aangeboden door onze conceptaanbieders. U kunt de concepten filteren op basis van uw specifieke eisen, zoals locatie, grootte, prijs en kenmerken.
 6. Binnen het platform kunt u gedetailleerde informatie bekijken over elk concept, inclusief afbeeldingen, specificaties en eventuele extra documentatie.
 7. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over een specifiek concept, kunt u eenvoudig contact opnemen met de conceptaanbieder via het platform.
 8. U heeft ook de mogelijkheid om uw wachtwoord op elk gewenst moment aan te passen om de veiligheid van uw account te waarborgen.
 9. Mocht u verdere toelichting willen op het platform of ondersteuning nodig hebben bij het gebruik ervan, dan staan onze klantenserviceteams klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via info@flexwoonvergelijker.nl of telefonisch voor een gedetailleerde uitleg en antwoorden op uw vragen.

Ervaar het gemak en de efficiëntie van Flexwoonvergelijker en ontdek hoe ons platform uw zoektocht naar de perfecte flexwoning vereenvoudigt en versnelt. Registreer vandaag nog en maak gebruik van de voordelen die ons platform biedt aan woningcorporaties zoals u!